ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

marți, 25 mai 2010

"ISLAM" IN ROMANIA

"Ciuperca" ONG-urilor islamiste

In anul 1990, doi domni de nationalitate araba (unul Palestinian, iar celalalt yemenit) au pus bazele primei organziatii islamiste din Romania. Astazi, cei doi, conduc in mod direct sau prin intermediul unor cetateni romani de etnie tatara - pe care i-au trimis sa se formeze religios la o universitate islamica din Iordania – o ”ciuperca” de ONG-uri islamiste, ce acopera intreaga tara:

“Liga islamica si culturala din Romania” (LICR)- presedinte dl. Fariz Allaqta, director dl. Gemaledin Demirel, absolvent Universitatea Privata “Al-Zarqa”- Iordania
-sucursale : Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova, Constanta

“Europe Trust”- fondator dl. Ibrahim El-Zayat, lider al Federatiei Organizatiilor Islamice din Europa (FIOE), presedinte dl. Fariz Allaqta, vice-presedinte dl. Ibrahim El-Zayat
-sucursale: aceleasi ca si LICR

“Taiba”- presedinte dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti, fosti reprezentanti, dl. Gemaledin Demirel, dl. Cherim Enghin, dl. Bari Nerdin, cu totii absolventi ai aceleiasi facultati din Iordania

“Taiba- Filiala Bucuresti”- presedinte dl.Abu Al-Ula Al-Ghiti

“Centrul Cultural Islamic –Islamulazi”- presedinte dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti
www.islamulazi.ro

“Mesajul” presedinte dl. Cherim Enghin

“Asociatia Musulmanilor din Romania” presedinte dl.Cherim Enghin, vice-presedinte dl. Gemaledin Demirel, secretar general, dl. Bari Nerdin
Reprezentante: Bucuresti, Cluj, suceava, Braila

“Asociatia Tinerilor Musulmani din Romania” – fondator dl. Bari Nerdin

Legaturile externe ale acestor ONG-uri:

- Dl. Cherim Enghin- pe site-ul “islamulazi” al carui administrator si este:
“Avem parteneriate si proiecte comune cu celelalte organizatii islamice pe plan international, atat cu cele din tara cat si cele din tarile musulmane si in special cu Federatia Organizatiilor Islamice din Europa care este cea mai mare organizatie islamica europeana ce-i reprezinta pe musulmani in Europa.
Organizatia noastra este un ong autohton si este una dintre cele 1000 de asociatii membre ale Federatiei Organizatiilor Islamice din Europa recunoscuta pe plan european si international.”
http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=4717&pid=38151&st=80&#entry38151

- Dl. Kerim Enghin a condus delegatia Romaniei, la o conferinta organizata de FIOE: :
“Slava lui Allah Stapanul Lumilor!
Este pentru prima data cand Romania este reprezentata la aceasta conferinta internationala organizata de Federatia Organizatiilor Islamice din Europa…
Ca reprezentanti ai organizatiilor islamice din Romania au participat Kerim Enghin - Constanta, Robert Tamas - Cluj, Omar – Bucuresti..”
http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=1297

- Articol pe site-ul Asociatiei Musulmanilor din Romania, referitor la “Scoala Islamica Online”:
Frati si surori intru Islam! Vrem sa va dam o veste imbucuratoare. Proiectul nostru a fost acceptat de Liga Islamica si Culturala din Romania si implicit de Federatia Organizatiilor Islamice din Europa. Asadar, diploma de absolvire va fi recunoscuta atat in tara cat si peste hotare de catre organizatiile islamice din Europa.
http://www.asociatiamusulmanilor.ro/


Asa cum reiese din cele prezentate, “umbrela” de ONG_uri islamiste, condusa de catre domnii Fariz Allaqta si Abu Al-Ula Al-Ghiti, are legaturi externe cu “Federatia Organziatiilor Islamice din Europa” (FIOE)

Intrebarea care se pune este cea privitoare la natura acestei legaturi, daca ea este una de asociere sau de subordonare:

1-proiectul “Scolii Islamice Online” organizat de catre ‘Asociatia Musulmanilor din Romania” (AMR) a primit aprobarea Ligii (LICR), care la randul sau a primit apobarea FIOE

2-“Europe Trust” (fondator si vice-presedinte, Ibrahim El-Zayat, lider FIOE)-care are aceleasi adrese ca si Liga (LICR)- a facut inca de la infiintare (2004) ,toate investitiile financiare in constructii, amenajari, etc. :

*Lucrari la sediul din Bucuresti:
Fundaţia EUROPE TRUST extindere cu P+4E str. Fabrica de Gheaţă nr.14
http://www.ps2.ro/Pagini/DespreNoi/informatii/DUGT_AC_CU_pdf/AC_2006/AC%20Trim%20III%202006.pdf

Fundaţia Europe Trust supraetajare cu 2 nivele str. Fabrica de Gheaţă nr. 14
http://www.ps2.ro/Pagini/DespreNoi/informatii/DUGT_AC_CU_pdf/AC%20si%20CU%202007/CU%20Tabel%20trim%20IV%202007.pdf

*Lucrari la sucursala din Timisoara:
2505/03.10.2006 FUNDATIA EUROPE TRUST IOAN MURESAN nr.15Lucrari de tip a) - Demolare cladire in regim parter Sd = 47,06 mp. St = 1002,04 mp. Zona C
http://www.primariatm.lasting.ro/du.php?t=ac&y=2006&s=1001

*Lucrari la sucursala din Craiova:
07.03.2008 Fundatia Europe Trust Str. Grigore Plesoianu, nr. 11K Construire sediu fundatie si locuinte D+P+2E si imprejmuire teren.
http://www.primariacraiova.ro/pcv/gallery/informare-cetateni/certif-urbanism-mai-2009.pdf

Concluzii:

"Umbrela" ONG-urilor islamiste din Romania, este finantata de catre FIOE, prin persoana dl. Ibrahim El-Zayat, iar actiunile acesteia, sunt supervizate de catre acelasi FIOE.

Cu alte cuvinte, oranizatiile din Romania, mai sus amintite,sunt in realitate sucursale ale "Federatiei Organziatiilor Islamice din Europa", prescurtat FIOE- Romania, iar structura lor ierarhica, arata astfel:

1- Ibrahin El-Zayat ( FIOE)- Germania
2- Fariz Allaqta si Abu Al-Ula Al-Ghiti - cetateni arabi stabiliti in Romania
3- Gemaledin Demirel, Cherim Enghin, Bari Nerdin- cetateni romani de nationalitate tatara.