ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

luni, 31 mai 2010

“SRI” PRIVESTE CU UN SINGUR OCHII CATRE ONG-URILE ISLAMISTE

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
ARTICOLUL 1
Aliniatul(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
Aliniatul(3) România este stat de drept, democratic şi social….. în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român ….


“Ce Inseamna Apartenenta Mea la Islam”- Fathi Yakin- traducere Cherim Enghin- fundatia Taiba

“In eforturile lor de a cladi o lume mai buna, musulmanii trebuie sa cunoasca limitele sistemelor concepute de om, cum ar fi capitalismul, socialismul, comunismul sau democratia.
Produse ale filozofiei umane si ale ingineriei sociale, aceste sisteme sunt limitate sau incomplete spatial si temporal. Din punct de vedere social, modul de gandire fundamentalist, atat de dreapta cat si de stanga, n-au reusit sa aduca omenirii fericire si stabilitate, dimpotriva, chiar au pus-o in pericol. Desemenea, aceste vederi sunt responsabile pentru disparitia legaturilor familiale si intracomunitare, pentru decaderea morala si pentru degradarea adevaratelor valori. Egoismul si individualismul lor au inlocuit valorile comunitatii referitoare la iubire, afectiune si intrajutorare. Din punct de vedere economic, nici capitalismul, nici socialismul, nu au oferit paradisul pe care l-au promis adeptii sai, ba dimpotriva, in umbra acestora au avut loc conflictele dintre clasele sociale, nedreptatea, exploatarea, monopolul, saracia, somajul, etc.
Din punct de vedere politic, la fel de inadecvate sunt sistemele politice ale culturii moderne, indiferent daca le gasim in cadrul unei democratii,republici sau monarhii, deoarece pentru majoritatea oamenilor din lume, acestea nu au adus decat coruptie, exploatare, revolte, etc.
Din punct de vedere militar, toate aceste sisteme create de om se fac vinovate de neglijarea si subminarea popoarelor musulmane sarace.”


http://www.islamcluj.ro/files/carti/56.pdf

In anul 2005, SRI a declarat intr-un comunicat de presa:

“Fratii Musulmani” sunt ideologic legati de Hamas si sunt cunoscuti in Romania din 1976. Ei activeaza sub acoperirea “Ligii Islamice si Culturale din Romania” sau al fundatiei“ Taiba”…”
http://www.worldsecuritynetwork.com/showArticle3.cfm?article_id=12097&topicID=34

Printre atributiile SRI se afla si aceea a apararii democratiei:

Prin unităţile sale Serviciul Român de Informaţii organizează şi execută activităţi de culegere, verificare şi valorificare a informaţilor referitoare la activităţi/fenomene ce pot constitui riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale, atribuţiile şi competenţele Serviciului vizând, printre altele, şi apărarea democraţiei şi ordinii constituţionale, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor - garantate constituţional, precum şi protejarea exercitării neîngrădite a acestora.

http://www.sri.ro/categorii/22/apararea-constitutiei.html

CONCLUZII:

SRI ne aduce la cunostinta ca fundatia Taiba apartine de “Fratii Musulmani”, dar in acelasi timp ii permite acestei organziatii sa promoveze in Romania materiale cu continut anti-statal, incalcandu-si astfel unele dintre propriile indatoriri. Oare de ce ?

Pe de alta parte presedintele fundatiei Taiba, dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti, sub obladuirea caruia este promovata in Romania o ideologie contrara statului de drept si democratiei, ne linisteste:

“…Întotdeuna am respectat si am chemat la respectarea legilor României, caci noi suntem oaspeti în aceasta a doua patrie si trebuie sa fim oaspeti loiali, sa fim un exemplu pentru cei din jur.”

http://www.islamulazi.ro/index.php/2009042193/nato-restore-ties.html

Concluzia nu poate fi decat una, atata vreme cat SRI nu se sesizeaza, iar dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti ne spune ca respecta legile din Romania:

Propaganda anti-statala este legala in Romania, doar ca s-a uitat a se opera schimbarile si in Constitutie.

Oare pe cand un mic statulet Islamic in Dobrogea ?

Ref. : Abu Al-Ula Al-Ghiti, Cherim Enghin, fundatia “Taiba”, fundatia “Centrul Cultural Islamic –Islamulazi”, “Liga Islamica si Culturala din Romania”- art. “ISLAM” IN ROMANIA