ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

miercuri, 2 iunie 2010

DE CE IGNORA ISLAMISTII DIN ROMANIA LEGILE TARII

Dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti , presedinte fundatia Taiba, Taiba-sucursala Bucuresti, Centrul Cultural Islamic- Islamul Azi:

“Comunicat oficial din partea fundatiei- in cazul incidentului petrecut in moschee

Ma vad nevoit sa fac un comunicat oficial pentru a prezenta pozitia fundatiei Taiba/Centrul Cultural Islamic Islamul Azi din Bucuresti vis-a-vis de un incident ce a avut loc acum o saptamana in sediul fundatiei….

Pedepsirea unei persoane se face de catre un tribunal islamic, lucru imposibil la noi in tara. Singura metoda de rezolvare ale acestor conflicte fiind discutiile cu partile implicate, incercarea de rezolvare pasnica a diferentelor si izolarea partilor una de cealalta daca nu se poate ajunge la o impacare…

Daca o persoana spune despre altcineva ca a facut zina, va trebui sa vina cu inca alti 3 martori, altfel se considera calomnie si este pedepsita. Dar aceasta pedeapsa se va face de un tribunal islamic sau va ramane la judecata lui Allah, nu avem dreptul sa ne facem singuri dreptate.”


http://islamulazi.ro/forum/index.php?showtopic=4824

Se pune intrebarea, de ce oare ignora dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti legislatia Romaniei, atata vreme cat declara pe site-ul organizatiilor sale:

“…Întotdeuna am respectat si am chemat la respectarea legilor României, caci noi suntem oaspeti în aceasta a doua patrie si trebuie sa fim oaspeti loiali, sa fim un exemplu pentru cei din jur.”

http://www.islamulazi.ro/index.php/2009042193/nato-restore-ties.html

Ce fel de “exemplu” este dumnealui pentru musulmanii din Romania, vis-à-vis de atitudinea pe care acestia trebuie sa o aiba in raport cu legislatia statului ai carui cetateni sunt ?

Raspunsul la aceaste intrebari se afla din studierea cartilor si a ideologiei autorilor pe care dumnealui le popularizeaza, pe baza unor finantari externe, in aceasta “a doua patrie” a sa.

Una dintre aceste carti este : “Unicitatea lui Allah- At-Tawhid”- de Salih Fawzan Al-Fawzan- aparuta sub patronajul fundatiei Taiba si publicata in 2004.

http://www.islamcluj.ro/biblioteca.php?pagina=6 – site-ul Ligii Islamice si Culturale din Romania- Cluj

Citate:

Capitolul VI: Judecarea dupa altceva decat dupa revelaţia pogorata de Allah

Allah Preaînaltul…..a aratat ca nu poate exista compatibilitate între credinţa si între adresarea pentru judecata unei alte autoritaţi în afara revelaţiei lui Allah.”

Si aceasta necredinţa este uneori necredinţa majora si scoate din religie, iar alteori este necredinţa minora si nu scoate din religie în funcţie de situaţia celui care judeca.

Daca el considera ca judecarea dupa ceea ce a revelat Allah nu este obligatorie si ca el poate sa aleaga în aceasta privinţa sau a subestimat judecata lui Allah si a socotit ca alte legi si sisteme elaborate de om ar fi mai bune decat ea si ca nu ar mai corespunde acestei epoci sau daca a voit prin judecarea dupa altceva decat ceea ce a revelat Allah ca sa obţina mulţumirea necredinciosilor si ipocriţilor, în acest caz el a savarsit un act de necredinţa majora.

Daca el considera ca judecarea dupa ceea ce a revelat Allah nu este obligatorie si ca el poate sa aleaga în aceasta privinţa sau a subestimat judecata lui Allah si a socotit ca alte legi si sisteme elaborate de om ar fi mai bune decat ea si ca nu ar mai corespunde acestei epoci sau daca a voit prin judecarea dupa altceva decat ceea ce a revelat Allah ca sa obţina mulţumirea necredinciosilor si ipocriţilor, în acest caz el a savarsit un act de necredinţa majora

…acela care a considerat ca este permis sa judece între oameni dupa ceea ce considera el a fi drept, fara sa urmeze ceea ce a revelat Allah, este necredincios. Nu exista nici o comunitate care sa recomande altceva decat judecata dupa dreptate. S-ar putea ca dreptatea în religia ei sa fie asa dupa cum socotesc mai marii ei. Ba chiar mulţi dintre cei care au aderat la Islam judeca dupa obiceiurile lor pe care nu le-a revelat Allah…
Numerosi oameni s-au convertit la Islam, însa ei nu judeca decat dupa obiceiurile curente, asa cum le
poruncesc cei carora le sunt supusi. Acestia, daca vor afla ca nu le este îngaduit sa judece decat dupa ceea ce le-a revevelat Allah, însa nu respecta aceasta porunca ci socotesc îngaduit sa judece dupa altceva decat ceea ce a revelar Allah, sunt necredinciosi

Capitolul VII: Pretinderea dreptului de a da legi, de a declara a fi permise sau interzise anumite lucruri.

Acela care a acceptat o alta legislaţie în afara de cea a lui Allah, înseamna ca i-a facut semeni lui Allah Preaînaltul.

Acestia i-au luat pe necredinciosi drept divinitaţi în locul lui Allah, pentru a le legifera,si a le permite ceea ce este interzis si pentru a judeca între oameni.

Capitolul VIII: Apartenenţa la sectele si partidele „ignorante”.

Apartenenţa la doctrinele ateiste, asa cum sunt comunismul, laicismul, capitalismul si alte doctrine ale necredinţei reprezinta apostazie, adica renegarea religiei islamice.

Daca cel care adera la astfel de doctrine pretinde ca este musulman, atunci fapta lui este ipocrizie majora, caci ipocriţii adera doar aparent la Islam, dar în ascuns ei sunt necredinciosi

Acesti ipocriti impostori au doua fete – o fata pe care o indreapta catre credinciosi si o fata cu care se intorc catre fratii lor eretici

Aderarea la partidele „ignoranţei” si la curentele naţionaliste rasiste este de asemenea necredinţa si apostazie sau renegare a religiei islamice

Aceste partide îi dezbina pe musulmani

Allah Preaînaltul voieste ca noi sa fim o singura partida- partida lui Allah cea izbanditoare.

Însa lumea islamica a devenit, dupa ce-a fost invadata politic si cultural, dominata de manifestarile sangeroase de fanatism, rasiale si naţionale, crezand în ele de parca ar fi o problema stiinţifica, un adevar stabilit si o realitate inevitabila, iar popoarele sale s-au avantat într-un mod occidental sa reînvie aceste manifestari de fanatism pe care Islamul le anihilase

Adepţii acestor partide vor sa le transforme pe ele în alternative ale Islamului…


Daca mai exista un dubiu asupra motivelor care-l determina pe dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti sa ignore complet legile statului roman, nu avem decat sa spicuim dintr-o alta carte a aceluiasi autor: “Al-Walaa wa’l Bara”- “Asociere si Ostilitate” :

http://abdurrahman.org/aqeeda/alwalaalbarafawzaan.pdf

Citate:

Sistemul de credinta Islamic (‘Aqeedah) obliga fiecare musulman sa iubeasca poporul Tawhidului (Unicitatii Lui Allah) si sa urasca poporul Shirk-ului ( care asociaza Lui Allah altceva)

Acest verset (NT- 5:51) interzice musulmanilor sa ia pe cineva din “Poporul Cartii” (evrei,crestini), in mod special, sau pe cineva dintre necredinciosi, in general, ca prieten.

Mai mult decat atat, Allah interzice credinciosului sa sprijine necredinciosii, chiar daca sunt rude de sange.

Semnele luarii necredincioasilor ca prieteni:

1- Imitarea lor in imbracaminte si in limba lor pasareasca
Allah interzice imitarea necredinciosilor, in adoratia lor, in traditia lor, si in lucruri specifice lor.
Nu trebuie sa-I imitam, in infatisarea lor si in morala lor. Deasemenea nu trebuie sa vorbim limba lor, decat atunci cand este necesar, si nu trebuie sa adoptam stilul lor de a se imbraca si manca.

2- a locui pe pamanturile lor si a nu te muta de pe pamanturile lor pe cele ale musulmanilor pentru salvarea propriei religii
Emigrarea, conform acestui inteles, este o obligatie pentru fiecare musulman

A locui pe pamanturile musulmanilor, indica prietenie cu ei.
Allah interzice domicilierea pe pamanturile necredinciosilor, daca au posibilitatea sa emigreze.
Legea islamica permite oamenilor sa locuiasca pe pamanturile necredinciosilor, daca cheama si propaga Islamul

3- Calatoria catre pamanturile necredinciosilor, pentru turism si vacanta…
Legislatia islamica interzice calatoria catre pamanturile necredinciosilor, afara de tratament medical, comert, si educatie ce se gaseste doar pe pamantul lor. Cand necesitatea s-a incheiat, fiecare trebuie sa se intoarca imediat catre pamantul musulmanilor. Cei carora legislatia islamica le permite sa se duca pe pamantul necredinciosilor, trebuie sa manifeste religia lor, sa se fereasca de locurile pacatoase si sa fie precauti fata de comploturile dusmanilor lui Allah. Deasemenea, legislatia islamica permite a te duce pe pamanturile necredinciosilor pentru chemare si propagare a Islamului.


4- Ajutorarea lor…., a vorbii bine despre ei si a le apara onoarea
Acestea sunt doar cateva dintre actiunile care neaga Islamul unei persoane.

5-A cauta ajutorul lor, a te increde in ei, punerea lor in pozitia de a sti secretele musulmanilor si a-i face povatuitori

Aceste versete (NT- 3:118-120) arata ce este (cu adevarat) in inimile necredinciosilor despre musulmani, ura, tradare, complotare urata si iubire pentru raul care ii afecteaza pe acestia. Ei vor a-I vatama, prin orice mijloace. Ei se folosesc de increderea musulmanilor pentru a complota impotriva acestora.

Urmeaza un text subliniat:
Dovezile de mai sus din Cartea lui Allah si din Traditia Profetului, ne interzice sa permitem necredinciosilor de a fi in pozitiile din care ei pot cunoaste secretele musulmanilor. Un exemplu actual este acela al unui guvern musulman care a adus necredinciosi pe pamantul lor… Aducerea acestor necredinciosi pe pamantul lor, a generat amestecarea acestora cu musulmanii

6- Utilizarea calendarului lor, in locul calendarului Islamic si mai important, respectarea sarabatorilor din calendarul lor, cum este Craciunul

Sarbatorile lor ca nasterea lui Mesia, nici nu sunt macar din religia lor, ci mai degraba sunt sarbatori pe care le-au inventat in religia pe care o au. Deci a folosi calendarul lor, inseamna a lua parte la sarbatorile acestora

7- Respectarea sarbatorilor lor, ajutarea lor sa sarbatoreasca, felicitarea lor de sarbatorile pe care le au, sau doar a fi present la aceste sarbatoriri

8- A vorbi bine despre ei prin prisma bunurilor materiale pe care le au si a fi satisfacut cu comportamentull lor fara a privi la religia lor care este o religie falsa

Urmeaza un text subliniat:
Deci, datoria musulmanilor este sa se grabeasca a dobandi aceasta tehnologie si sa-i depaseasca pe necredinciosi in aceasta tehnologie, astfel incat musulmanii sa nu aiba nevoie de ajutor

9- A folosi numele lor

10-A te ruga pentru ei si a-ti fi mila de ei
A te ruga pentru ei si a avea compasiune pentru ei, ne face sa-i iubim pe ei si practicile lor dezgustatoare

Una dintre concluziile cartii:

Oamenii care trebuiesc urati si luati ca dusmani, fara iubire, suport sau respect pentru ei:
Acestia sunt necredinciosii, paganii, ipocritii, apostatii, renegatii, indiferent de nationalitatea lor



Si exemplele privitoare la ideologia promovata de catre dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti pe teritoriul Romaniei, sub privirile ingaduitoare ale Serviciului Roman de Informatii, pot continua la nesfarsit:

Cartea “Conceptii Gresite despre Islam” - fundatia Taiba

“De obicei, societatii occidentale ii place sa creada ca democratia este idealul, ca se asigura drepturile omului, libertatea, dreptatea pentru toti, pe cand Islamul este opus acestei democratii. Ei bine, motivul pentru care Islamul nu accepta democratia asa cum este reprezentata din punct de vedere occidental, este ca legile vin sau ar trebui sa vina, in mod fundamental, de la Dumnezeu.

De aceea nu poate exista democratie asa cum o stim sau asa cum este descrisa in context occidental, pentru ca omul nu are dreptul sa se amestece si sa faca aceste legi.”


http://www.islamcluj.ro/files/carti/52.pdf - site-ul Ligii Islamice si Culturale din Romania- Cluj

In vreme ce in Germania, serviciile de informatii monitorizeaza fenomenul islamist care a “acaparat” religia musulmanilor, erijandu-se in reprezentant al acestora, atat la nivel national cat si la cel European,

Biroul Federal pentru Protectia Constitutiei-
http://www.verfassungsschutz.de/en/en_fields_of_work/islamism/

"Islamismul…. s-a dezvoltat intr-o amenintare majora si la adresa securitatii Republicii Federale Germane
Islamismul este o miscare politica, mai ales socio-revolutionara… sustinuta de o minoritate dintre musulmani…
Islamistii- cheama la reinstituirea unei ordini islamice, in acceptia lor, singurul stat legitimat si ordine sociala, ce trebuie sa inlocuiasca toate celelalte ordini…
Ocrotirea… .. libertatii religioase a tutror cetatenilor- musulmani, deasemenea- se afla printre atributiile Oficiilor pentru Protectia Constitutiei
"

,in Romania, ideologia islamista a ajuns pana in satele si comunele tarii:

„Şcoala de Arte şi Meserii Săveni Com. Săveni, Jud. Ialomiţa”- “ Religiile Lumii” – clasa a-V-a

„BIBLIOGRAFIE :

1. Imra Muhammed dr., Islamul şi celălalt. Cine pe cine recunoaşte şi cine pe cine contestă, Fundaţia Taiba România.

2. Yakim Fathi, Ce înseamnă apartenenţa mea la Islam, traducere Cherim Enghin,Fundaţia Taiba România.”

www.didactic.ro/files/16/cdsistorie_religiilelumii.doc

Si pentru ca “tabloul” sa fie complet, in cadrul targului de carte “Gaudeamus” de la care este nelipsita- http://www.gaudeamus.ro/download/2008/g15/program_g15.pdf -, fundatia Taiba, a organizat dezbaterea publica:

“TOLERANTA RELIGIOASA IN ISLAM”,

printre invitati, alaturi de reprezentantul preotimii ortodoxe, dl. prof. univ. dc. Alexandru I Stan, aflandu-se nimeni altul, decat : dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti, impreuna cu cartea publicata de catre fundatia dansului:

DIALOG MUSULMAN-CRESTIN”- fundatia Taiba

“Cu voia lui Dumnezeu, aceasta carte va deveni un instrument eficace pentru musulmani, in eforturile noastre de a-i invita pe crestini sa adere la Islam.

http://www.islamroumania.com/uploads/books/Dialog_musulman_crestin_TAIBA.pdf

Probabil ca dl. Abu Al-Ula Al-Ghiti nu ar avea nici o problema sa se intalneasca- daca nu a si facut-o- intr-un dialog inter-religios si cu evreii:

“Desi evreii si musulmanii sunt mari dusmani….” - citat din aceeasi carte

Oricum se pare ca mica si firava comunitate a musulmanilor din Romania, are nevoie de oameni asemenea dl. IMAM Abu Al-Ula Al-Ghiti, iar daca nu gaseste, “Scoala Islamica Online” pe care organizatiile dansului au infiintat-o si-o promoveaza cu asiduitate, vor scoate lideri “autentici” ce vor “calauzi” aceasta comunitate, pe drumul urii si dispretului fata de tot ce nu inseamna “musulman” in acceptia pe care dumnealor o dau acestui termen, incepand asa cum este si normal, cu subsemnatul.