ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

vineri, 11 iunie 2010

ISLAMISTII SI DREPTURILE FEMEII IN SOCIETATE

In unele tari musulmane se continua si astazi o practica barbara pre-islamica: UCIDEREA FEMEILOR PENTRU ONOAREA FAMILIEI

Legile care favorizeaza aceste crime, ar fi fost de mult abrogate, daca islamistii, in principal "Fratii Musulmani", nu s-ar fi opus cu vehementa si nu ar fi incercat sa le prezinte ca facand parte integranta din dogma islamica.

In vreme ce liderii islamisti din Romania ne prezinta un tablou idilic al femeii in societatea musulmana:

“Femeile ocupa un loc foarte important in societatea islamica. ….Dar mai exista barbati, In special In vest, care mai au Indoieli In privinta statutului femeilor In Islam. Pentru acesti oameni, femeia musulmana este considerata aproape ca un prizonier Intre cei patru pereti ai casei, o non-persoana, ca cineva care nu are drepturi si traieste sub dominatia barbatului. Aceste notiuni sunt total gresite si se bazeaza mai mult pe ignoranta…”

,realitatea faptelor ne releva exact opusul si anume ca doar intr-o tara mica asa cum este Iordania, sunt ucise pe an, cel putin 12 femei sub pretextul apararii onoarei familiei.
Link: : http://www.islam.ro/articol.php?id_articol=6

Sunt cazuri in care femeile sunt ucise pentru ca refuza casatoria cu un barbat ales de catre familie; sunt cazuri in care femeile sunt ucise pentru ca au fost violate; sunt cazuri in care femeile sunt ucise pentru ca au parasit domiciliul fara acordul familiei ; si s-a ajuns la cazuri de genul aceluia in care o femeie a fost omorata pentru ca sotul ei era impotent, iar pentru a ascunde acest lucru, a trimis-o inapoi la familie sub pretextul ca nu era virgina.

Cel mai bine ilustreaza tragedia lor, acele femei care au scapat din atentatele puse la cale de catre propria familie:
Video- http://www.youtube.com/watch?v=Iq5J1M2dNlU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iVRvQtGTv-s&feature=related

In cazul Iordaniei, cei ce faptuiesc omoruri sub scuza apararii onoarei familiei, sunt protejati de raspunderea penala prin articolul 340 din codul penal:

Articolul 340: Cel care descopera pe sotia sa ori pe una dintre rudele sale de sex feminine, comitand adulter cu cineva, si omoara,raneste sau lezeaza pe unul sau pe amandoi, este scutit de orice raspundere penala.
Link: http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/IRIN/6f6d5166f24330a0e8edcb79796ca5cc.htm

In 1999 regele Abdullah a creat un consiliu care sa treaca in revista ingalitatile dintre sexe, existente in tara. Consiliul a facut recomandarea ca Articolul 340 din codul penal sa fie abrogate. Cabinetul a aprobat recomandarea si masura a fost trimisa spre aprobare Parlamentului. Acesta a respins-o in 1999, in 2000 si in 2003.
Link: http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/IRIN/6f6d5166f24330a0e8edcb79796ca5cc.htm

La o zi dupa ultima respingere a proiectului de abrogare a acestei legi (2003), doua surori au fost macelarite cu toporul de catre fratele lor, pentru vina ca una s-a maritat fara acordul familiei iar cealalta a plecat de acasa , sa locuiasca cu aceasta.

Link: http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=34530

Cei care s-au opus cu cea mai mare vehementa abrogarii articolului 340 au fost membrii din Parlament ai partidului “Fratilor Musulmani”(Actiunea Frontului Islamic- eng. Islamic Action Front” – IAF)

Ibrahim Zayd al-Kaylani, lider al partidului Fratilor Musulmani-IAF, a declarat ca un barbat care se retine de la uciderea pentru onoare, lasand aceasta neplacuta povara, pe seama guvernului, “neagă valorile de virilitate susţinute de Islam”. El a adaugat, ca articolul 340 , este bazat pe principiul Islamic ce permite musulmanului "a-si apara onoarea, proprietatea si sangele”

Muhammad ‘Uwayda, decan al Universitatii Particulare din Zarqa, colegiul de Shari’a (Legislatie Islamica), a afirmat ca, desi Shari’a ( Legislatia Islamica) interzice individului sa ia legea in propriile maini, “cazurile in care un barbat isi surprinde femeia savarsind adulter, este exceptia”

The Jordanian Islamic Action Front (IAF) disagrees. In the heat of the Jordanian debate, this parliamentary coalition of several Islamist groups, most of whom affiliate with the Muslim Brethren, issued a fatwa that declared honor-killings are seen as favorable by Islam; male relatives should punish their female relatives and not leave this duty to the state. Ibrahim Zayd al-Kaylani, head of the IAF's Ifta ' committee, said that a man who restrains himself from committing an honor killing, leaving this unpleasant burden to the government, "negates the values of virility advocated by Islam." Article 340, Kaylani added, is based on "the Islamic principle that allows a Muslim to defend his honor, property, and blood."36 Muhammad 'Uwayda, dean of Zarqa University's Shari'a College and a member of the lower house, stated that while the Shari'a does prohibit individuals from taking the law into their own hands, "cases where a man catches his wife committing adultery are the exception."37 The IAF issued a fatwa to the effect that "canceling Article 340 would contradict the Shari'a."38 Thus the Jordanian Islamic Movement has suddenly declared that honor-killings are part of Islamic dogma rather than a detestable remnant of tribal paganism.
Link: http://www.meforum.org/50/honor-murders-why-the-perps-get-off-easy

Trebuie subliniat ca "Fratii Musulmani”, cum este si cazul celor din Iordania- una dintre putinele tari musulmane in care acestia exista legal- se opun nu doar abrogarii legilor ce favorizeaza uciderea femeilor de catre propria familie, dar se opun in acelasi timp si introducerii unor legi care garanteaza anumite drepturi elementare pentru femei in societate, cum ar fi LIBERTATEA DE A SE DEPLASA SI A LOCUI UNDE DORESC, FARA APROBAREA UNUI BARBAT DIN FAMILIE
Link: http://community.eldis.org/.59c36e98/0
Link: http://www.jordantimes.com/?news=16215

Revenind pe taramurile noastre, reamintesc ca lideri ai ONG-urilor islamiste din Romania, au studiat Shari’a ( Legislatia Islamica) la Universitatea Privata din Zarqa, Iordania- in perioada in care, organizatia islamista a “Fratilor Musulmani” patrona, administra si conducea universitatea.

Vezi articolul de pe blog: “APROAPE DE OFICIALIZAREA ISLAMISMULUI IN ROMANIA”