ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

marți, 23 august 2011

Fratii Musulmani, parteneri de dialog

SUA

„Administraţia Obama este deschisă dialogului cu Fratii Musulmani din Egipt, a declarat secretarul american de stat Hillary Clinton”

sursa: CNN
link:http://edition.cnn.com/2011/WORLD/meast/06/30/egypt.muslim.brotherhood.us/

UE

„UE declară că dialogul cu Fratii Musulmani este posibil”

Sursa: Al-Ahram: cotidian egiptean
Link:http://english.ahram.org.eg/~/NewsContent/1/64/15616/Egypt/Politics-/EU-says-dialogue-with-Muslim-Brotherhood-possible.aspx


Odata cu vantul schimbarilor din lumea araba, s-a schimbat si atitudinea politicienilor euro-americani fata de organziatia islamista pana mai ieri blamata, a Fratilor Musulmani.

In mod miraculos, radicalii, extremistii, fundamentalistii- cum pana de curand erau caracterizati islamistii- s-au transformat peste noapte, in moderati, pro-democrati, si de ce nu, vajnici luptatori pe frontul anti-terorist.

Onorabilii lideri mondiali, dupa “indelungi analize” au constatat ca de fapt islamistii nu sunt o masa omogena , ci sunt de doua tipuri: islamistii rai, gen al-Qaida si islamistii buni, gen Fratii Musulmani.

Criteriul ce a stat la baza acestei diferentieri l-a constituit asa zisa strategie adoptata de catre acestia pentru atingerea obiectivelor lor politice, si nu obiectivele in sine pe care respectivii le au.

In fapt distinsii politicieni, ne arunca praf in ochii.

Realitatea este ca islamistii care pana la inceputul revoltelor din lumea araba se aflau intr-un con de umbra din punct de vedere politic, s-au urcat pe valul nemultumirilor populare , catre varfurile puterii, si profitand de experienta pe care au acumulat-o in atatia ani de activitate subversiva, si-au creat premizele preluarii acesteia in tarile in care respectivele revolte au avut loc.

Ca o consecinta a acestui fapt, interesele Occidentului ii impun acestuia sa stea la masa discutiilor cu cei cu care, cel putin sub aspect ideologic, se afla intr-o stare conflictuala.

Aceasta este realitatea si nu asa zisa cosmetizare a islamistilor, in speta a Fratilor Musulmani, care sincer vorbind nici nu si-au ascuns vreodata obiectivul fundamental,-fara de care nici nu ar exista ca organziatie: Islamizarea societatii si adoptarea Legislatiei islamice, ca o consecinta a acestei islamizari.

Tinand cont de cele mentionate mai sus, am decis inchiderea acestui blog, dar nu inainte de a aminti celor ce vor sa ia aminte, ca cei care si-au vandut religia pentru putere si bani, vor trada pe oricine pentru interesele lor, si cei care se mandresc cu o istorie manjita de sange, sunt partasi la varsarea acelui sange.