ISLAM SI ISLAMISM

Islamul este religia Profetilor - Islamismul este ideologia unei noi ordini mondiale: "ORDINEA ISLAMICA"

Nascut din “aroganta politica si culturala” a lumii democrate, si crescut din “banii pentru resurse” platiti de aceasta, Islamismul incearca astazi, sa-si ucida propriul “parinte". Desi “razboiul” este abia la inceput, asezarea la “masa tratativelor” a liderilor lumii occidentale, cu islamistii “cosmetizati” in democrati, ne arata ca prima “lupta” a fost pierduta de catre “stalpii democratiei mondiale”. Intelegerea diferentelor conceptuale dintre musulmani si islamisti este un prim pas spre identificarea atat de necesara, intre cei care adera la Islam ca religie si cei care folosesc Islamul ca sursa ideologica.

luni, 26 iulie 2010

TERORIST AL-QAIDAH PUBLICAT PE SITE-UL ISLAMULAZI

Americanul de origine yemenita, Anwar al-Awlaki se afla pe lista de teroristi a Natiunilor Unite si a Trezoreriei Americane

Sursa: Al-Arabiya
Linkuri: http://www.alarabiya.net/articles/2010/07/21/114450.html
http://www.alarabiya.net/articles/2010/07/17/114081.html

Intr-un mesaj audio procurat de CNN, Awlaki cheama la Jihad impotriva Americii:

Sursa: CNN
Link: http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/03/17/al.awlaki.message/index.html

Presa din Romania la randul ei, a informat publicul asupra unora dintre activitatile acestui personaj dat in urmarire internationala :

“După ce ani la rând şi-a făcut cunoscute mesajele în Statele Unite şi în Europa, prin intermediul unor site-uri diverse, Al-Qaeda îşi creează acum propria publicaţie online, cu 67 de pagini, toate în limba engleză, care conţin în special instrucţiuni pentru noii „jihadişti". Aceştia formează, de fapt, publicul ţintă şi sunt musulmani din Occident…

Revista, care poartă emblema organizaţiei Al-Qaeda din Peninsula Arabică ( AQPA), cu sediul în Yemen, are un nume inspirat dintr-un verset al Coranului, ce îi îndeamnă pe musulmanii credincioşi să lupte….

„Inspire" se vrea a fi şi o „revistă literară", unde pot fi citite interviuri, eseuri şi poeme, dar şi discursuri ale liderilor marcanţi, cum este cel al lui Bin Laden, intitulat „Cum poate fi salvată lumea". Un loc central în revistă îl ocupă şi articolul semnat de Anwar al-Awlaki, un cleric musulman radical născut în SUA, căutat de autorităţile americane, dar care acum locuieşte în Yemen. …”


Sursa: Q Magazine
Link:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iCCKIXM3NJAJ:www.qmagazine.ro/articole/5542/Teroristii-Al-Qaeda-jurnalisti-la-propria-revista.html+antena3+Anwar+al-Awlaki&cd=6&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

“Trezoreria americană confiscă averea imamului Anwar al-Awlaki”

Sursa: islamroumanianews
Link: http://islamroumanianews.blogspot.com/2010/07/trezoreria-americana-confisca-averea.html

Cea mai cunoscuta lucrare a lui Anwar Al-Awlaki se intituleaza “44 DE CAI PENTRU A SUSTINE JIHADUL”.

Articolul in limba engleza este publicat online, pe site-ul “islamulazi”, iar traducerea in limba romana, aprobata chiar de catre autor, se poate obtine prin intermediul aceluiasi site:

Link: http://islamulazi.ro/forum/index.php?s=c315859e5d59d17dc1b333bff5b5d487&showtopic=2157&st=0&p=13648&#entry13648

“Special pentru fratele Selim si pentru oricine este interesat…

Cartea pe care o postez este a Sheikului Anwar Al-Awlaki…

…am obtinut permisiunea dansului sa o traduc in limba romana si asa am facut. Daca doresti exemplarul te rog sa nu iti fie jena si spune-mi.”

Asa cum era si normal, fiind vorba despre un subiect atat de delicat cum este cel al Jihadului, administratorii site-ului au acordat articolului atentia cuvenita.

Cherim Enghin, root-administrator:

“….. Poate imi trimiteti si mie traducerea…”

Gabi Umm 'Aishah, administrator:

“M-am uitat putin peste acest articol in care se prezinta 44 de cai de a face jihad, cai care nu includ o lupra propriu zisa ci putem sa: sa ne rugam sa fim rasplatiti cu martiriul, sa propagam mesajul Islamului, sa ne invatam copiii despre Jihad, sa invatam jurisprudenta jihadului, sa ii sprijinum pe cei care fac jihad, prin ajutor de mai multe feluri, sa ajutam familiile celor care au murit pe calea lui Allah, sa raspandim mesajul islamului pe internet, sa raspundem articolelor denigratoare din presa despre Islam, sa invatam araba, sa facem nasheeduri etc etc”

Prezenta de un an si jumatate pe site-ul “islamulazi”, a articolului in cauza, si acordul dat pentru publicare de catre administratorii site-ului, in urma lecturarii sale, dovedesc ca ideile lui Al-Awlaki sunt pe deplin impartasite de catre liderii fundatiilor ce patroneaza “islamulazi”.

Nu trebuie uitat ca respectivii administratori au banat orice musulman roman care a indraznit sa nu fie de acord cu ideile pe care dansii le sustineau, fapt care nu s-a intamplat cu articolul liderului al-Qaidah din Yemen, probabil mult mai apropiat sufletelor lor.

Iata cateva spicuiri din articolul “44 DE CAI PENTRU A SUSTINE JIHADUL” de Anwar al-Awlaki

Link: http://www.nefafoundation.org/miscellaneous/FeaturedDocs/nefaawlaki44wayssupportjihad.pdf

“Jihadul este cea mai mare actiune in Islam si salvarea natiunii ( ummah) sta in practicarea lui. In vremuri ca acestea, cand pamanturile musulmanilor sunt ocupate de necredinciosi ( Kuffar), cand inchisorile tiranilor sunt pline cu musulmani arestati, cand Legea Lui Allah este absenta din aceasta lume si cand Islamul este atacat pentru a fi dezradacinat, Jihadul a devenit obligatoriu pentru fiecare Musulman. Jihadul trebuie sa fie practicat de copil, chiar daca parintii lui refuza, de sotie chiar daca sotul obiecteaza si de datornic chiar daca cel ce la imprumutat, nu este de acord.”

“Dragi frati si surori, problema este urgenta de vreme ce astazi, dusmanii nostri nu sunt o natiune sau o rasa. Este vorba despre un sistem al necredintei ( kufr) la nivel global. Necredinciosii (kuffar) conspira impotriva noastra, ca niciodata pana acum.”

“Din nou, punctul care trebuie accentuat: JIhadul astazi, este obligatoriu pentru fiecare musulman capabil. Deci, ca musulman care vrea sa-i placa Lui Allah, este datoria ta sa gasesti o cale pentru a-l practica si a-l sustine.”

“Cultura noastra a martirajului, trebuie sa fie reinviata pentru ca dusmanii Lui Alla nu se tem de nimic mai mult decat de iubirea noastra pentru moarte.“

“Perceptia multor musulmani este formata de mass-media Occidentala… Media Occidentala nu este altceva decat purtatoarea de cuvant a raului…Un musulman nu trebuie sa creada surdele Occidentale, decat daca sunt confirmate de catre uh musulman demn de crezare…”

“Prepararea pentru Jihad este obligatorie de vreme ce jihadul este astazi obligatoriu si sharia (legislatia islamica) stabileste acest lucru…. Antrenamentul militar este o parte esentiala pentru pregatirea de Jihad.
Problema este atat de importanta incat, daca antrenamentul militar nu este posibil in tara ta, merita sa cheltui bani si timp pentru a calatori in alta tara, daca poti”


NOTA: afirmatia d-nei Gabi Umm 'Aishah “..44 de cai de a face jihad, cai care nu includ o lupta propriu zisa..”- probabil in opinia dansei antrenamentul militar este pentru purificarea sufletului

Internetul a devenit un mijloc pentru raspandirea chemarii la Jihad… (Iata) cateva cai prin care fratiii si surorile pot fi “ mujahideen pe internet” :
- infiintarea de forumuri care ofera posibilitatea necenzurata de a posta informatii referitoare la Jihad…...”


Nota: este exact ce a facut site-ul “islamulazi” pana astazi, prin publicarea lucrarii

“Guvernele lumii musulmane joaca rolul lui Faraon cu Moise, si savantii (NA-religiosi) din jurul acestora joaca rolul Magicienilor lui Faraon, in inselarea maselor. Guvernele si savantii din jurul lor sunt a treia latura a triunghiului de dusmani ai Ummah ( NA- comunitatea musulmana), impreuna cu Cruciatii (NA- crestinii) si Sionistii.”

NOTA: propaganda anti-crestina si anti-semita

Citind articolul lui Anwar al-Awlaki, mi-am reprimat cu greu revolta in fata deformarii grotesti a sensurilor religiei islamice si reducerea ei absurda, la o confruntare politico-militara.

Dar mai rau m-a revoltat, faptul ca site-ul “islamulazi” i-a acordat teroristului Al-Qaidah, titlul de Sheykh, pentru a-i intari pretinsa autoritate religioasa si in acest fel ideile acestuia sa capete o mai mare autoritate in ochiii cititorilor.

In fapt, atat Awlaki cat si site-ul “islamulazi” au aceeasi ideologie, cu diferenta ca liderul al-Qaidah din Yemen si-l afirma in mod deschis, in vreme ce liderii ce patroneaza site-ul in cauza, o fac in mod indirect, prin postarea lucrarii acestuia. In acest fel, nici usturoi nu au mancat; nici gura nu le miroase.

Iar in loc de incheiere, o urare veghetorilor sigurantei noastre: “Somn usor SRI !”